5 travel hacks van Simpelweg

5 travel hacks van Simpelweg

08/07/2024

Maak je reis extra plezierig en comfortabel met deze 5 easy travel hacks van Simpelweg.

1. Inpakken als een pro

Rol je kleding op in plaats van ze op te vouwen om ruimte te besparen en kreukels te verminderen. Pak ook een extra tas of rugzak in voor souvenirs of extra spullen die je onderweg oppikt, je weet maar nooit wat je tijdens je reis ontdekt.

2. Offline kaarten

Download vooraf kaarten van je bestemming. Google Maps biedt de optie om kaarten offline op te slaan, zodat je ook zonder internetverbinding je weg kunt vinden. Dit kan vooral handig zijn in gebieden met slecht bereik of hoge roamingkosten.

3. Geen wasmachinestress na je reis

Je kent het wel: één van de eerste to do’s wanneer je thuiskomt is de wasmachine op volle toeren laten draaien. Probeer zeker eens de laundry service van je hotel of de wasmogelijkheden in je verblijf uit. Voor heel weinig moeite heb je tijdens je reis opnieuw heel wat propere kledij mee.

4. Gratis!

Vaak zijn er zaken die verrassend gratis zijn tijdens je reis. Zo is in heel wat locaties in het Zuidwesten van de USA koffie gratis en kan je je thermos makkelijk vullen voor onderweg. In Portugal zijn veel nationale musea en monumenten de eerste zondag van de maand gratis. Op heel wat plekken zijn musea voor jongeren tot 18 jaar gratis.

5. Probeer eens een reisgids van Simpelweg

Je reis online plannen vooraleer je vertrekt of dingen opzoeken ter plaatse: vaak heb je heel wat tabbladen open staan online met vaak wisselende info. Je steekt hier enorm veel tijd in en weet je ook niet of de informatie wel 100% klopt. Maak het jezelf veel comfortabeler en neem een reisgids mee. Een reisgids werkt altijd met betrouwbare informatie van reisexperts, er staan heel wat tips in die je niet ergens makkelijk terugvindt, en je spaart er heel wat tijd mee uit.

Besteed je liever je tijd aan sightseeing dan aan voorbereiding? Hou je niet van overbodige informatie? Wil je toch de beste reis van je leven maken? Dan zijn de Simpelweg Reisgidsen jouw perfecte match!