Schenk een boek!

Schenk een boek!

05/12/2022

Onze collega's delen graag hun tips voor deze eindejaarsperiode. Welk boek schenken zij en aan wie? Ontdek het op deze pagina!

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan hier voor nog meer cadeautips.

 

Collega Steven schenkt Kaarten die geschiedenis schreven aan zijn vader.

"Naast een passie voor geschiedenis heeft mijn vader ook een zwak voor oude kaarten. Dit boek heeft het gewoonweg allebei en neemt je vanuit je luie zetel zowel mee op een tijdreis als op een boeiende reis rond de wereld."

Collega Laurence schenkt Ik eet zo graag 2 aan zichzelf.

"Deze Kerst kies ik ervoor om mezelf eens te verwennen. Ik hou ontzettend veel van lekker eten, maar in drukke periodes grijp ik steeds naar snelle, ongezonde voeding. Met de eenvoudige, lekkere en gezonde recepten uit ‘Ik eet zo graag 2’ van Pascale Naessens wil ik gezond en energiek 2023 in!"

Collega Joyce schenkt Stinkhond in de sneeuw aan haar kinderen. 

"Stinkhond in de sneeuw ligt onder de kerstboom voor mijn dochtertjes, ze zijn grote fan van de reeks. Altijd geweldig om die oogjes te zien blinken bij de gekke avonturen van Stinkhond & Plattekat."

Collega Guus schenkt Zelfzorg is het begin van alles aan een vriendin.

"Met twee kleine kindjes en een eigen zaak is het niet altijd evident om even tijd te nemen voor jezelf. Ik hoop dat dit boek van Nina Mouton haar kan inspireren."

Collega Anne schenkt 150 bars you need to visit before you die aan haar broer.

"Dit boek is het ideale cadeau voor mijn broer. Als architect houdt hij van het ontdekken van unieke interieurs en authentieke plekken. Perfect om weg te dromen of om te consulteren bij het plannen van zijn volgende reis!"

Collega Ann schenkt Een zee van liefde aan een goede vriendin.

"Deze liefdesboodschap van vriendjes zijn met elkaar ongeacht hoe verschillend we ook zijn moet gewoon worden voor gelezen in haar kleuterklas, en aan de hand van de mooie tekeningen zal dit elk kind zeker boeien. De illustraties nemen de kindjes mee op wandel naar zee en in de sneeuw…de moeite om het zelf te ontdekken!"

Collega Olmo schenkt Off-Grid Adventures aan zijn zus.

"Mijn zus en ik reizen bijzonder graag en ik vind het alvast een fenomenaal boek. Als hippe Gentenaar ben ik natuurlijk moreel verplicht om de alternatieve paden te bewandelen. Deze vond ik echter steeds moeilijker te vinden, maar dankzij dit boek hebben we veel inspiratie voor onze reizen samen! ”

Collega Anouk schenkt Claudia's Classics aan haar dochter. 

“Gezond, eenvoudig en lekker koken: Dat is waar mijn dochter van houdt. Het nieuwe boek van Claudia Van Avermaet staat niet alleen boordevol voedzame, doordeweekse gerechten, maar bevat ook extra feestrecepten om mee uit te pakken. Ik hoop dat ze met dit boek ook in 2023 kan genieten van koken!”

Collega Mieke schenkt Vintagejagers aan haar schoonzus.

"Mijn schoonzus heeft een grote voorliefde voor vintage en tweedehandsspullen. Hoewel ze al een volleerd speurder naar bijzondere spullen is, zal dit boek dankzij de handige tutorials haar zeker tips en tricks geven om vondsten te matchen in het interieur of om ze een nieuw leven in te blazen."

Collega Jonathan schenkt Knooppunter Fietsen langs het water in Vlaanderen aan zijn vriendin. 

"We willen er in 2023 graag meer samen op uit trekken en dit boek zal daarbij zeker van pas komen. Het boek staat vol handige routes langs mooie plekken én toffe stopplaatsen. Ideaal om samen van te genieten.”