Olijfolie
Product details
NULL
Afwerking:
Hardback
Aantal pagina's:
240
Afmetingen:
205x139
Verschijningsdatum:
26/08/2024
EAN:
9789401423502
Nur-code:
Eten en drinken algemeen
Uitgever:
Lannoo
Druk:
1
Olijfolie
Het naslagwerk
- Werkelijk álles wat je altijd al wilde weten over olijfolie
We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend:
- Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte?
- Waar en hoe wordt olijfolie gemaakt?
- Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude?
- Welke olijfolie past bij welk gerecht?
Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van een geurige focaccia tot verrassend karamel-vanille-ijs met een scheutje olijfolie.
Wilma Van Grinsven-Padberg is gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken tijdens het koken en waarom het zo goed is voor je gezondheid.
Boeken van dezelfde auteur(s)
Prijs: | € 24,99 |
Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)
Beschikbaarheid:
Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)