Dagboek van een kinderpsycholoog

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
216
Afmetingen: 
214x143
Verschijningsdatum: 
01/10/2024
EAN: 
9789401417990
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Dagboek van een kinderpsycholoog

Temperamentvolle kinderen, machteloze ouders en de grote zoektocht naar wat écht helpt
  • Een unieke inkijk in de wereld van een kinderpsycholoog en haar cliënten

Een bezoek aan de psycholoog, voor velen blijft het een grote stap. Via de verhalen in dit boek krijg je als lezer een waardevolle blik op de verborgen worstelingen van cliënten, terwijl Wendy de Pree je met meer dan 25 jaar ervaring als kinderpsycholoog op een authentieke en warme manier meeneemt in haar praktijk. Of het nu het gevolg is van een aangeboren kwetsbaarheid, een heftig temperament of een onderliggend trauma: haar aangrijpende casussen en leerrijke inzichten onthullen hoe er kortsluiting kan ontstaan in het brein in ontwikkeling en zijn omgeving.

Een jongen met donkere gedachten, een meisje met drang naar perfectie, een volledig uitgeputte moeder... Met haar heldere observaties gunt Wendy je een unieke inkijk in de meest diepmenselijke emoties en gedragingen. En misschien nog belangrijker: een boeiende les in hoe je verbinding kunt blijven maken, wat er ook gebeurt.

Naast haar missie om kinderen en hun ouders en jongvolwassenen veerkrachtiger te maken, en de drempel naar hulpverlening te verlagen, deelt Wendy ook haar persoonlijke reis als psycholoog. Daarmee biedt dit boek een herkenbare en bij momenten hartverwarmende houvast.

 

'Wendy brengt wat complex is terug op mensenmaat. Knap werk.'
- Peter Adriaenssens, Kinder- en jeugdpsychiater

Prijs:22,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore

dagboek kinderpsycholoog

Dagboek van een kinderpsycholoog - leesfragment

Een bezoekje aan de psycholoog, voor velen blijft het een grote stap. Via de verhalen in Dagboek van een kinderpsycholoog krijg je als lezer een unieke inkijk in de wereld van een kinderpsycholoog en haar cliënten.Aan de hand van diverse voorbeelden legt kinderpsycholoog Wendy de Pree...