Olijfolie

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
240
Afmetingen: 
195x130
Verschijningsdatum: 
27/08/2024
EAN: 
9789401423502
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Olijfolie

Het naslagwerk
  • Werkelijk álles wat je altijd al wilde weten over olijfolie

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend:

  • Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte?
  • Waar en hoe wordt olijfolie gemaakt?
  • Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude?
  • Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van een geurige focaccia tot verrassend karamel-vanille-ijs met een scheutje olijfolie.

Wilma Van Grinsven-Padberg is gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken tijdens het koken en waarom het zo goed is voor je gezondheid.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Leef zoals onze zuiderburen
Prijs:24,99
Subtitle: 
Lessons from a professional olive oil sommelier
Prijs:25,99
Prijs:24,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar