Frisse vis

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
96
Afmetingen: 
220x180
Verschijningsdatum: 
28/05/2019
EAN: 
9789401455176
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

    Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de grill... De recepten van barbecuechef Peter De Clercq zullen je gegarandeerd inspireren.

    Ook de beste groentechef van het land Seppe Nobels werkt graag met duurzame vis om zijn creatieve, lichte groenteschotels te vergezellen.

    Eenvoudige klassieker of verfijnd gerecht? De Noordzee heeft zoveel in petto!

    Boeken van dezelfde auteur(s)

    Prijs:25,99
    Subtitle: 
    450 klassiekers
    Prijs:49,99
    Prijs:5,99

    Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

    Beschikbaarheid:

    Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)