De heerlijkste frambozencakejes maak je zo
De heerlijkste frambozencakejes maak je zo
De smaak te pakken om zelf de verrukkelijkste taarten en koekjes te bakken? Dan is Ons Bakboek een absolute must have. Je vindt er meer dan 300 heerlijke recepten met stap-voor-stap beschrijvingen en aantrekkelijke foto’s. Begin maar al te watertanden bij dit heerlijke recept voor frambozencakejes.
Frambozencakejes
INGREDIËNTEN (12 stuks)125 g verse frambozen | 3 eieren | 140 g fijne suiker | 125 g bloem
BEREIDING
- Was de frambozen en droog ze voorzichtig met keukenpapier.
- Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot een wit-schuimig mengsel. Voeg de gezeefde bloem toe.
- Klop de eiwitten met de rest van de suiker stijf en spatel voorzichtig door het beslag.
- Vul papieren cakevormpjes met een laagje beslag, leg daarop enkele frambozen en vervolgens nog een laagje beslag.
- Bak de cakejes in een voorverwarmde oven van 200 °C gedurende 15 à 20 minuten.
Ons Bakboek
Meer dan 300 heerlijke receptenKVLV, FERM
Niets zo heerlijk als zelfgebakken taart, koekjes, cake of biscuit. En thuiskomen in een huis met de geur van versgebakken brood is altijd een waar genot.
Trouw aan het opzet van de vorige edities wil deze derde en volledig herwerkte versie van Ons Bakboek - het kleinere zusje van het alombekende Ons Kookboek® - een basishandboek zijn voor de thuisbakker.