4 boeken voor een creatieve zomer

4 boeken voor een creatieve zomer

16/06/2023

Papieren bloemen

Maak zelf de mooiste bloemen uit crêpepapier

Karin Van Hoorick

In dit kleurrijke knutselboek leer je hoe je zelf de mooiste bloemen uit crêpepapier maakt. Aan de hand van duidelijke uitleg en veel stap-voor-stapfoto's kan iedereen de meest originele bloemen knutselen.

Maak prachtige bloemen op het strand, knutsel een groot feestboeket of fleur je kamer op met je favoriete zomerse bloem.

Modern borduren

Borduur voorbij oubollige klassiekers

Manon Klerks

Breng rust in je drukke leven door naald en draad op te pakken: borduren is weer helemaal hip!

In Modern borduren leer je alles wat je moet weten over borduren. Of je nu een beginner bent of dagelijks borduurt: Manon Klerks geeft je uitleg over hoe je zelf de hipste projectjes en meest trendy designs kunt maken.

Van de gekende borduurringen met mooie patronen tot een boekenlegger of je eigen schoenen opfleuren; van leuke geschenkjes tot de mooiste decoratie. Aan de hand van 24 projecten leer je het allemaal!

Vintagejagers

Over het vinden, opknappen en stylen van tweedehands interieurschatten

Justine Vergotte, Theo Vantomme, Hoarderlife

Tweedehands vondsten met een ziel, ze geven je woonst karakter en originaliteit. Maar waar vind je die verborgen parels, en hoe geef je ze weer een eigentijdse look?

In dit boek helpen de vintagejagers van Hoarderlife je je oog voor waardevolle stuks te trainen en je slag te slaan op rommelmarkten, tweedehandssites en meer. Daarnaast onthullen ze hun geheimen om oude afdankertjes tot hippe eyecatchers te transformeren, inclusief twaalf stap-voor-stap tutorials. Boordevol tips en tricks, inside adresjes en inspirerende verhalen van verzamelaars! 

Creatief met Cricut

25 inspirerende projecten voor elke Cricut-fan

Joan Berris, Vera Mols

Cricut is een Amerikaans merk dat onder meer snijplotters, warmtepersen en de bijhorende materialen aanbiedt. En nu is er eindelijk ook het eerste Nederlandstalige boek voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar Cricut-machine.

Zowel beginners als meer ervaren creatievelingen vinden volop inspiratie in 25 originele werkstukken voor de verschillende toestellen: een sfeervol muurlampje, een gepersonaliseerde pet of magische kerstversiering.