Dagboek van een spoedarts: nu ook beschikbaar als luisterboek

Dagboek van een spoedarts: nu ook beschikbaar als luisterboek

22/12/2023

De spoedafdeling: een plaats waar je zelf liever niet te veel komt, maar die wel tot de verbeelding spreekt. Elisabet Haesevoets werkte jaren als spoedarts en biedt je in Dagboek van een spoedarts een onverbloemde blik achter de schermen van dit spannende en soms ook harde leven. 

De openhartige biecht is nu ook beschikbaar als luisterboek, met voorwoord ingelezen door de auteur zelf. Ontdek alvast een fragment op deze pagina.

Luister hieronder* naar het hoofdstuk 'Nieuwjaar op spoed'...

Het onthaal van de spoedafdeling is versierd met slingers. Nachtshifts op de spoedafdeling zijn altijd gehuld in een speciaal sfeertje. Maar op feestdagen voelt het nog net iets anders aan.

(*) Indien je de mediaplayer van Soundcloud met het audiobestand hiernaast niet ziet verschijnen, betekent dit dat je nog geen toestemming gegeven hebt voor cookies van ‘Marketing en geïntegreerde media’. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen via de zwarte paperclipknop helemaal linksonder op de pagina.

Je kan het luisterboek aankopen via de diverse audioplatformen en webshops zoals Storytel, Kobo/Bol, Spotify, Apple, Google, Luistterrijk.nl, ...