De mythische plekken van Lonely Planet

De mythische plekken van Lonely Planet

22/03/2024

Is reizen voor jou een state of mind? Duik in de inspiratieboeken van Lonely Planet en verken de meest mythische routes in de wereld.

Mythische fietstochten in de wereld

Lonely Planet inspireert fietsers met 200 routes in alle continenten van de wereld.

Familievriendelijke uitstapjes, stedelijke trips en mythische avonturen op ongekende wegen. Allemaal illustreren ze hoe fietsen een ideale manier is om plaatsen, mensen en hun cultuur te ontdekken.

Mythische Autotochten in Europa

Met 50 eigenzinnige autotochten langs de indrukwekkendste plekken van Europa en nog eens 150 aanvullende suggesties voor een onvergetelijke uitstap inspireert Lonely Planet tot een leven lang rij-avonturen.

Van een weekendje weg tot een langere campervakantie, in het mythische noorden of het zonnige zuiden... elke route nodigt je uit om op zoek te gaan naar het verhaal achter dat legendarische landschap, om nieuwe culturen te ontdekken en om vrienden voor het leven te maken.

Vind de ontdekkingsreiziger in jezelf en rijd het avontuur tegemoet!

Mythische trektochten in Europa

Lonely Planet's Mythische trektochten in Europa staat garant voor levenslang wandelplezier!

In dit boek komen 50 spectaculaire wandelroutes - van Andalusië tot de poolcirkel - en 150 alternatieve suggesties aan bod.

De trektochten variëren van stedelijke omzwervingen tot bergbeklimmingen, met daartussen wijnroutes, kustwandelingen, meerdaagse pelgrimstochten, culturele uitstapjes en sneeuwschoenwandelingen.

Mythische trektochten in de wereld

Lonely Planet inspireert wandelaars met de mooiste routes in alle continenten van de wereld. 50 indrukwekkende wandelroutes in 30 landen, van Nieuw-Zeeland tot Peru, en 150 suggesties doen je zin krijgen om er meteen op uit te trekken.

Van dagtrips en stedelijke wandeltochten tot langeafstand wandelroutes, culturele uitstapjes en bergexpedities. Alle tochten hebben één ding gemeen: ze garanderen een mythisch avontuur.

Mythische surfplekken in de wereld

Met Mythische surfplekken in de wereld levert Lonely Planet inspiratie voor het groeiende surferspubliek.

50 ongelofelijke surfreizen in 34 landen, van Australië tot Zuid-Afrika, en 150 suggesties die hoge golven garanderen.

Van toegankelijke surftrips in Frankrijk en Californië, via beroemde en gevaarlijke golven in Hawaï en Indonesië naar waanzinnige verhalen uit Tasmanië en Tahiti. Alle surfplekken hebben één ding gemeen: ze garanderen een mythisch avontuur.