Win een workshop met je mama met een van onze 3 auteurs

Win een workshop met je mama met een van onze 3 auteurs

19/04/2024

Zin om je mama dit jaar te verrassen met een leuke ervaring en zo jullie band te versterken?

Waag je kans met onze moederdagactie en wie weet win je wel een onvergetelijke activiteit samen met een van onze topauteurs.

De workshops

  1. Stap binnen in de wereld van vegan bakken met Marieke Wyns (@chezmariette), waar jij en je mama samen een verrukkelijke vegan laagjestaart bakken.
     
  2. Is je mama een echte sportzot? Dan kun je een verhelderend coachgesprek winnen bij sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck, met een bijhorend cadeaupakket bestaande uit haar sportkookboeken en granola's.
     
  3. Voor wie op zoek is naar innerlijke rust en welzijn, biedt Heleen Cool een relaxerende workshop aan, waarin jij en je mama verschillende ontspanningstechnieken aanleren om volledig tot rust te komen.
     

BELANGRIJK: Kies de activiteit die het beste bij jullie past want we accepteren slechts één activiteit per deelname (het is dus niet de bedoeling dat je je kans waagt bij alle drie activiteiten).

Vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet maak je van deze Moederdag een herinnering die je mama niet snel zal vergeten.

 

Vegan laagjestaart bakken met Marieke Wyns (22/5, 5/6 of 12/6 – Locatie: Veldegem)

Moederdag, dat betekent feest. En bij feest hoort natuurlijk… taart. Marieke Wyns (bekend op Instagram als @chezmariette) schreef Het vegan bakboek en maakte het haar missie om van jouw favoriete zoetigheden heerlijke, plantaardige versies te maken. Samen met Marieke leer je tijdens een workshop hoe je een vegan laagjescake kan maken.

Elke laag van de cake biedt een andere textuur, van fluweelzachte crèmes tot luchtige cakes. Ingrediënten zoals rijstmelk, koolzaadolie en vegan chocolade vervangen de traditionele, dierlijke producten zonder in te boeten aan smaak of textuur. Met toevoegingen van vers fruit en vegan kleurstofjes creëer je een kleurrijk taart die niet alleen het oog streelt maar ook gewoon heel lekker is.

➤ Over Het vegan bakboek

Wie aan vegan denkt, denkt niet automatisch aan heerlijk, zoet, smeuïg en fudgy gebak. Maar niets is minder waar! Marieke Wyns, bekend als Instagrambakker Chezmariette, maakt de heerlijkste taarten, cakes, koekjes en zoveel meer. Ze helpt je op weg met 40 plantaardige recepten waarmee je moeiteloos zelf aan de slag kunt. Van een klassieke brownie en lekkere kaneelvlechtjes tot een feestelijke laagjestaart... Marieke deelt haar beste tips en tricks en leert je heerlijke lekkernijen bakken om je vingers bij af te likken!

Een coachgesprek + cadeaupakket van Stephanie Scheirlynck (16/05 – Locatie: Nevele )

Stephanie Scheirlynck is topsportdiëtiste en werkt onder meer voor UCI WorldTour wielerploeg Lidl-Trek en Team Belgium. Vanuit haar ervaring weet ze heel goed welke voedingsstoffen sporters wanneer nodig hebben. Zijn jij en je mama 2 sportievelingen die zich graag eens verdiepen in welk dieet het best past bij jouw sportgewoontes? Neem deel aan de wedstrijd, en wie weet win jij wel een een coachgesprek met Stephanie én een cadeaupakket.

➤ Over de sportkookboeken van Stephanie

Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen. Zo halen ze het maximum uit hun trainingen en zorgen ze ervoor dat hun lichaam goed herstelt na een inspanning.

De boeken van Stephanie bevatten een schat aan informatie voor zowel professionele als recreatieve sporters. Je krijgt allerhande informatie over wat voeding met je lichaam doet en waarom sporters bepaalde soorten voeding nodig hebben. Je ontdekt ook wat je moet eten op rustdagen, rustige en intensieve trainingsdagen, dagen met krachttraining en wedstrijddagen. Voor elke dag dus originele en lekkere recepten.

Een relaxatieworkshop met Heleen Cool (1/6 – Locatie: Leuven)

Heleen Cool is naast mama ook kinesist en relaxatietherapeut, pilatesdocente en personal trainer in een praktijk waar verantwoord bewegen centraal staat. Naast haar job schreef Heleen het boek ‘Relaxed zwanger’ nadat ze merkte dat ze niet ten volle kon genieten van haar tweede zwangerschap. Is jouw mama iemand die graag helemaal tot rust komt, maar niet goed weet welke stappen ze hier voor moet ondernemen? Dan is een relaxtieworkshop samen met je mama bij Heleen Cool het perfecte cadeau voor moederdag.

➤ Over Relaxed zwanger

In het praktische boek Relaxed Zwanger bundelt Heleen wetenschappelijk onderbouwde technieken, stuk voor stuk tot in detail uitgelegd, om tot rust te komen. Daarnaast vind je heel wat informatie over de impact van een zwangerschap op het vrouwenlichaam.

Week na week ontdek je oefeningen om kwaaltjes een halt toe te roepen, om je fit te voelen in je lichaam en hoe je met stress en druk omgaat gedurende jouw zwangerschap zodat de baby een perfecte start krijgt in dit nieuwe leven. Een praktische gids dus om je krachtig te voelen en naar een positieve zwangerschap en bevalling toe te werken. Met tal van experten aan het woord zoals dr. Steven Laureys, Nina Mouton, Elke Notebaert, Jennifer Cnops en dr. Annelies Joos.