#areyoumarked

#areyoumarked

18/05/2017

Op woensdag 10 mei werd in Antwerpen MARKED voorgesteld, het allernieuwste initiatief van Uitgeverij Lannoo. MARKED wil lezers helpen de boeken te vinden die perfect aansluiten bij hun leefwereld. Met de grootste zorgvuldigheid selecteren we speciaal voor jou Engelstalige boeken rond design, mode, interieur, fotografie, food en kunst.

Marked staat voor een community van gelijkgezinden, verspreid over de hele wereld. Mensen gedreven door creativiteit en passie voor bovenstaande onderwerpen, mensen die steeds op zoek zijn naar frisse inspiratie voor hun levensstijl.

De selectie boeken vormen de kern van MARKED. Ze zijn de aanleiding voor onze lezers om hun ervaringen rond deze onderwerpen te communiceren.  De verhalen zijn ook het verhaal van de passies van de auteurs van de boeken. Het draait daarbij meer om de inspiratie en de beleving rond onderwerpen dan de letterlijke content die in het boek staat. Het boek moet je ‘beleven’.

In de loop van 2017 worden verschillende Marked initiatieven verder uitgerold.  Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en events? Volg Marked dan zeker via Instagram en Facebook of check regelmatig de website.