5 reizen die je ooit gemaakt moet hebben volgens Trotter

5 reizen die je ooit gemaakt moet hebben volgens Trotter

02/07/2024

Reizen is een van de meest verrijkende ervaringen die je kunt hebben. Hier zijn volgens het reisgidsenmerk Trotter enkele reizen die je echt gemaakt moet hebben in je leven, elk met een unieke charme en onvergetelijke ervaringen.

Into the wild - VS, het westen

Het Amerikaanse Westen herbergt enkele van de indrukwekkendste geologische formaties op onze planeet, gevormd door klimaat en tijd. Nationale parken 'bezoek' je niet simpelweg, je laat ze op je inwerken om daarna je innerlijke kind los te laten. Je herontdekt de kracht van stilte, de verhevenheid van een klif, de explosie van kleuren, het geluid van een kabbelende beek en het rustige stromen van een rivier.

Land der legendes – Schotland

Schotland biedt reizigers een subtiele mix van rauwe, ongetemde natuur, rijke geschiedenis en unieke cultuur. Liefhebbers van met heide bedekte velden, romantische lochs, watervallen, mistige en nevelige kliff en zullen voldaan huiswaarts keren.

Het groene paradijs – Costa Rica

Costa Rica met zijn vriendelijke inwoners, ook wel 'Ticos' genoemd, staat aan de top als het gaat over duurzaam geluk. De aangename levenswijze en de ongelooflijke ecologische rijkdom is verrassend. Dit geschenk van de natuur openbaart zich tijdens een wandeltocht of vanaf de top van een vulkaan. De intiemste stranden zijn te vinden in verborgen baaien.

Beelden van een tijdloos Azië - Vietnam

Vietnam is een schitterend land met op de landkaart het silhouet van een draak, het symbool van kracht en weldaad in het Verre Oosten. Laat je meevoeren door de tijdloze charme van het land.

De keizerlijke steden in het noorden - Marokko

Fez en het intacte erfgoed, nagelaten door de dynastieën die elkaar opvolgden; de oude keizerlijke stad Meknes, met een schilderachtig landschap en statige monumenten; Volubilis, de grootste Romeinse vindplaats van Marokko … Tijdens deze wonderlijke reis door het hart van het land ontdek je een fl ink stuk van de geschiedenis van Marokko.

Ben je op zoek naar de klassieke trekpleisters én verborgen plekken? Wil je het 'echte' en persoonlijke verhaal over je reisbestemming horen? Is duurzaam toerisme belangrijk voor jou? Dan is de Trotter Reisgids je trouwe metgezel.