Een zomer vol sport

Een zomer vol sport

08/07/2024

Tour de France, EK voetbal, Olympische Spelen, Paralymische Spelen... Een hele zomer lang kan je genieten van prachtige sporten. Treedt in de schoenen van de winnaars en neem de match in handen. Met onze sportboeken kom je helemaal in de sfeer en onze sportkookboeken zorgen voor heerlijke recepten. Boeken rond wielrennen, voetbal, wereldrecords en andere sporten. Krijg inspiratie met de 18 boekentips hieronder.

Koersgeluk

Manu Adriaens

Dit feel good-boekje bevat geen geschiedkundig wielerrelaas, maar een peloton aan kleurrijke anekdoten, rennersquotes en inspirerende levenslessen.

Go Run

Josefien De Bock, Maarten Vangramberen

Go Run helpt je om ten volle te genieten van al je looptoertjes, dankzij tal van tips en tricks over voeding, planning, mentale training, motivatie en nog veel meer.

Yoga voor sporters

Alexander De Waele, Gregory Van Gansen

In dit doeboek deelt Alexander De Waele yogaposes per populaire sporttak en geeft hij stretchoefeningen per lichaamsdeel.

Get stronger

Claudia Van Avermaet

Met dit trainingsprogramma bouw je samen met Claudia aan een sterker lichaam en een sterkere geest. Fit en gezond in 30 dagen vol praktische work-outs en handige weekmenu's, maar ook met aandacht voor je geest en lichaam.

Velo Vrouwen

The Women Peloton

In deze praktische gids geeft het team van The Women Peloton antwoord op verschillende vragen van zowel geoefende koersvrouwen als beginnende bikediva's.

Top 1000 van de beste wielrenners ter wereld

Jacques Sys

Met verhalen die voor ontroering en vertedering zorgen, met sappige en luchtige anekdotes, neergezet binnen hun specifiek tijdsbeeld. Maar ook met vreugde en verdriet, met triomfen en drama's.

Plan Buik Weg

Tobias Maerien

Krijg je basisconditie op peil en streef naar een gezonde spiermassa. Met leefbare en vooral houdbare doelstellingen om in 12 weken een strak lichaam te krijgen. Aangevuld met 15 heerlijke recepten.

Blessurevrij lopen

John Rooms

Hardlopen is gezond, tot de kilometers hun tol eisen... Sportreflexoloog John Rooms biedt een plan van aanpak om je eigen loopstijl te observeren en je natuurlijke, optimale loopbeweging te herontdekken.

Het fitness kookboek

Tinne Raeymaekers

In dit verrassende kookboek deelt personal trainer Tinne haar ultieme tips en favoriete recepten. Ze legt uit hoe je de basisprincipes van gezonde voeding kunt toepassen om je eindelijk fitter te voelen.

Top 1000 van het Belgische voetbal

François Colin, Raf Willems

In dit bijzondere naslagwerk portretteren François Colin en Raf Willems de duizend spelers die het Belgische voetbal de voorbije decennia gesierd hebben.

Onze Vlaamse koersen

Flanders Classics

In Onze Vlaamse koersen ontdek je de geheimen en geneugten achter de klassiekers die elke wielrenner op zijn palmares wil hebben.

Het optimale sportgewicht

Stephanie Scheirlynck

Topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck toont hoe je in zes stappen en aan de hand van 70 gerechten jouw optimale gewicht bereikt én behoudt in functie van jouw leeftijd, lichaamstype, sportief niveau en doelstellingen.

Repower

Claudia Van Avermaet

Claudia Van Avermaet heeft haar persoonlijke tips verwerkt in een 7-wekenplan om onder meer je bloedsuikerspiegel, je hormonen en je immuunsysteem weer in balans te brengen.

Het WK Wielrennen

Patrick Cornillie

Met dit onmisbare jubileumboek kom je alles te weten over de mannelijke en vrouwelijke, jonge en oude, gelukkige en minder gelukkige renners die ooit de nationale kleuren verdedigden!

Wereldrecord

Maarten Vangramberen, Wim Degrave

In Wereldrecord gaat Maarten Vangramberen op zoek naar het geheim achter legendarische prestaties. Hij sprak met topatleten, trainers, experts en wetenschappers.

Ons Sportimonium

Bregt Brosens, Willem De Bock, Erik De Vroede

Duik mee in het Belgische sporterfgoed en ontdek de mooiste verhalen. Over sportieve families, topteams en heroïsche sporters, vroeger en nu.

 

Het sportkookboek voor jongeren

Stephanie Scheirlynck

Een compleet sportkookboek voor jonge sporters, met gerechten voor school-, trainings- en wedstrijddagen.

De sportcoach

Herman Van den Broeck

Coachen is soms resoluut leiden, zeggen wat er te doen staat, stevig bij de hand nemen. Dit boek is voor iedere coach die met meer kennis van zaken langs de lijn wil staan.