Iedereen kan tekenen!

Iedereen kan tekenen!

03/01/2021

Teken in enkele lijnen de hele wereld. Hoe teken je een kat, een kasteel, een hond, een paard, een olifant, een meneertje of een kameel? Nooit was tekenen eenvoudiger. Volg de stappen en in een mum van tijd leer je tekenen wat je nooit eerder kon. Een heruitgave van de klassieker waarmee Walt Disney leerde tekenen. Leuk voor kinderen: steek je vriendjes de loef af met je tekenkunsten. En voor volwassenen: eindelijk kun je tekenen wat je kind je vraagt!

Hierbij als cadeautje alvast de te volgen stappen om muizen en een knorrige kikker te leren tekenen!

Het eerste stap voor stap tekenboek

Charlotte Pepper

Onmisbaar voor alle tekenaars in de dop!
Een vliegtuig, een verjaardagstaart, een papegaai? Teken de leukste dingen in zes eenvoudige stappen. Niets is te moeilijk!

Steek je vriendjes de loef af en leer je mama of papa eindelijk hoe ze een betoverd bos, een knuffelkonijn of een slapende tijger moeten tekenen.

Het stap voor stap tekenboek

Teken in enkele lijnen de hele wereld

E.G. Lutz

150 tekenideeën! Hoe teken je een kat, een kasteel, een hond, een paard, een olifant, een meneertje of een kameel? Nooit was tekenen eenvoudiger. Volg de stappen en in een mum van tijd leer je tekenen wat je nooit eerder kon. Een heruitgave van de klassieker waarmee Walt Disney leerde tekenen.

Leuk voor kinderen: steek je vriendjes de loef af met je tekenkunsten! En voor volwassenen: eindelijk kun je tekenen wat je kind je vraagt!