WAUW-reizen

WAUW-reizen

03/07/2017

Plots is het daar dan: dat 'wauw!'-gevoel. Het komt binnen, overvalt je en je beseft: dit is echt wel uniek; Dat gevoel deelt lezeres Valerie met jou. Ze geeft je haar tips voor de perfecte reisgids.

De straten van Havana

Een winkel binnenstappen en ontvangen worden alsof je al jaren hun beste vriend bent. Lukraak gesprekken aanknopen, buiten leven en 's avonds de salsa cuban style in je heupen, die je lichaam en geest los schudt. De mensen, de natuur en het straatleven in alle geuren en kleuren beleven. Voor Valerie is het duidelijk: haar vliegtuigticket naar Cuba mocht stiekem een one way geweest zijn. Echt ongerepte en verlaten stranden vind je langs de hele kustlijn. De zee is van een prachtkwaliteit: kalm, lekker warm en met een paradijselijk onderwaterleven. Je vindt er geen stad zonder muziek van een verbluffende kwaliteit, geen enkel ander land heeft zo veel danstenten. En Havana, dat is een verhaal en een stad apart. In verval, met paleizen, vol barsten en opgelapte Amerikaanse auto's, een stad waarvan het uurwerk is kapot gegaan, maar wat een onbeschrijflijke sfeer.

 

Kan je je voorstellen dat Valerie thuis nog altijd nageniet met een goede rum en een smeulende Cohiba dichtbij?

In de reistas van Valerie: de Trotter Reisgids Cuba

  • Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters
  • Tips om de verborgen parles buiten de platgetreden paden te verkennen
  • Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter
  • Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen
  • 38 kaarten en plattegronden waarop je al onze adressen terugvindt

€ 22,50 | Meer info | Kijk hier het boek in

Zin in een reisgids door reizigers voor reizigers gemaakt? Sappig geschreven, met humor en een kritische noot? Dan is de Trotter echt iets voor jou. Ontdek jouw volgende reiservaring op www.trotterclub.com.

Klik hier om deel te nemen aan de grote REIS-wedstrijd en kans te maken op drie prachtprijzen zoals een citytrip naar New York.